Skip to content

Сервелат

Ковбаса варено-копчена вищого сорту

ДСТУ 4591:2006

Склад:

свинина напівжирна 50%,яловичина знежилована вищого сорту 25%, свинина знежилована нежирна 25%, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, прянощі (перець чорний, кардамон), фіксатор кольору Е250.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту

білка – не менше 15,0 г,

жиру – не більше 45,0 г,

вуглеводи – 0,0 г,

сіль – не більше 5,0 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту

1946 кДж (465 ккал).

Термін придатності

не більше - 20 діб

Пакування

під вакуумом в термоформувальні плівкові матеріали

Оболонка

штучна