Skip to content

Сезон пікніків стартував

1 Липня 2019

оловним атрибутом відпочинку на свіжому повітрі стало смажене м’ясо.

∙ залежно від виду м’яса, його потрібно нарізати по-різному – свинину можна нарізати досить великими шматками, тоді як яловичину та баранину краще нарізати меншими;

∙ маринувати шашлик краще в скляному, керамічному або емальованому посуді;

∙ цибулю і трави для маринаду рекомендується добре пом’яти руками, щоб вони дали сік;

∙ замариноване м’ясо потрібно накрити і поставити зверху вантаж;

∙ час для маринування шашлику залежить від виду маринаду, але зазвичай це від 2 до 6 годин.

Завітай до наших торгових точок, поласувати та особисто переконатись у якості нашої продукції!