Сезон пікніків стартував
1 Липня 2019
оловним атрибутом відпочинку на свіжому повітрі стало смажене м’ясо.
∙ залежно від виду м’яса, його потрібно нарізати по-різному – свинину можна нарізати досить великими шматками, тоді як яловичину та баранину краще нарізати меншими;
∙ маринувати шашлик краще в скляному, керамічному або емальованому посуді;
∙ цибулю і трави для маринаду рекомендується добре пом’яти руками, щоб вони дали сік;
∙ замариноване м’ясо потрібно накрити і поставити зверху вантаж;
∙ час для маринування шашлику залежить від виду маринаду, але зазвичай це від 2 до 6 годин.
Завітай до наших торгових точок, поласувати та особисто переконатись у якості нашої продукції!